Pluggy lezersactie

Let op! De wegener lezersactie liep tot 30 juni 2013 en is nu niet meer geldig!

Maak uw eigen TV 'smart' - Internet op iedere bestaande TV

Internet op iedere tv. Dat is wat de Pluggy biedt. De Pluggy is een HDMI-stick waarmee je zonder een enkele beperking kunt internetten op je eigen tv (met HDMI aansluiting). Aansluiten van de Pluggy is een fluitje van een cent, terwijl je je een afstandsbediening, een draadloos toetsenbord of gewoon je smartphone gebruikt om hem te bedienen. Oftewel: geen gedoe, optimaal gebruiksgemak. En dat tegen lage kosten. Meer informatie vindt je hier...

Als lezer van de wegener huis-aan-huis bladen ontvangt u € 40,- korting op de Pluggy.

Om de korting te krijgen vult u in de webshop als couponcode de tekst "wegener" in. Dit doet u nadat u de producten in uw winkelwagentje heeft geplaatst, voor het afrekenen. Uw korting wordt dan direct in het totaalbedrag verrekend.

Let op! Omdat de prijzen in het overzicht exclusief BTW worden weergegeven, ziet u een korting van € 33,06. Dit is € 40 zonder de 21% BTW. In het totaalbedrag zult u zien dat er € 40,- is afgetrokken.

Verzending
Wij verzenden via PostNL, de verzendkosten bedragen € 6,75 per zending.

Betaling
Betalingen vinden plaats via iDEAL of PayPal, wat betekent dat u altijd veilig betaalt.

Garantie
De garantieperiode op de Pluggy bedraagt 24 maanden.

Installatie-service
Alhoewel de installatie van de Pluggy heel eenvoudig is, kan het toch voorkomen dat u de installatie door een professional wilt laten uitvoeren. Wij bieden hiervoor een installatie-service waarbij de Pluggy bij u thuis (op afspraak) wordt geïnstalleerd. De kosten hiervoor bedragen € 35,-. De verzendkosten vervallen dan uiteraard. Bovendien bieden wij hierop een "installatie-garantie", wat betekent dat als de installatie niet lukt, u direct van de installateur uw aanschafbedrag terug ontvangt. Wilt u van deze service gebruik maken, kiest u dan als verzendwijze "installatie-service". Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

In de webshop vindt u de volgende producten waarop de korting geldig is:

 


Pluggy
Losse Pluggy inclusief kabels. Voor de voeding gebruikt u de USB aansluiting van de TV* of een losse adapter**. Voor de besturing kunt u de App op uw smartphone gebruiken of een aparte afstandsbediening of USB muis.Let op: wilt u alleen de App gebruiken voor de bediening, dan moet u wel éénmalig wifi instellen met bijv. een USB muis.
U betaalt:
€ 99,95 - € 40,- = € 59,95

 


Pluggy met afstandsbediening en adapter

Bundel van Pluggy met afstandsbediening (inclusief USB ontvanger) en 220V-naar-USB adapter voor de stroomvoorziening.
U betaalt:
€ 109,95 - € 40 = € 69,95

 

 
Pluggy met airmouse en adapter

Bundel met afstandsbediening met airmouse functie (besturing zoals een Nintendo Wii controller) en 220V-naar-USB adapter voor de stroomvoorziening.
U betaalt:
€ 119,95 - € 40 = € 79,95
 


Pluggy met keyboard en adapter

Bundel met draadloos keyboard met ingebouwde muisfunctie (touchpad) en multimedia toetsen, inclusief 220V-naar-USB adapter voor de stroomvoorziening.
U betaalt:
€ 129,95 - € 40 = € 89,95

* Vaak levert de USB poort van de TV onvoldoende stroom, in het bijzonder bij wat nieuwere TV's. Gebruikt u in dat geval een losse 220V-naar-USB adapter van minimaal 1A.
** Een adapter dient gestabiliseerd te zijn en minimaal 1A stroom te leveren. Let op! Een USB oplader van een telefoon werkt meestal NIET!

Pluggy Dual Core

Zoals u wellicht in de webshop heeft gelezen, komt er binnenkort ook een zogenaamde Dual Core versie van de Pluggy. Deze versie heeft niet meer functies, maar is in de werking sneller. Het prijsverschil tussen de normale en de Dual Core versie van de Pluggy bedraagt € 50,-. Zodra de Dual Core versie beschikbaar is, krijgen alle Pluggy klanten de mogelijkheid om door middel van een inruil-actie over te stappen naar de nieuwe versie, tegen bijbetaling van het prijsverschil. Iedereen die twijfelt over de Dual Core versie kan dus nu na de gewone versie kiezen en indient gewenst tegen bijbetaling overstappen op de Dual Core versie. Per saldo betaalt u dus niets extra!

Hieronder vindt u een aantal nuttige links voor meer informatie:

Pluggy Website
De algemene website van Pluggy met alle informatie over het product.

 

Webshop
Hier kunt u uw bestelling plaatsen en de wegener couponcode invoeren.

 

FAQ (Veelgestelde vragen)
Hier vindt u de antwoorden op alle vaak voorkomende vragen over Pluggy.

 

Pluggy op Facebook
De facebook pagina van Pluggy, met informatie van en voor Pluggy gebruikers.

 

Installatie van de Pluggy
Een filmpje op YouTube waarop Hylke Walters toont hoe de Pluggy wordt geïnstalleerd.

 
 
   

Over CYMTV B.V.

CYMTV (CyberMedia Television) is opgericht in 2005 en is actief op de internationale markt met innovatieve producten.

Onze adresgegevens:

CYMTV B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
Tel. 010-798 24 57
Fax 010-204 55 55

Email: info@cymtv.net
Website: www.cymtv.nl

Kamer van Koophandel 18077525
BTW Nr. NL814367689B01
Rabobank 11.11.11.056 tnv CYMTV te Rotterdam